Поръчка

0 продукта
Начало Марки

Марки

«1»

Hörmann

Групата Hörmann е водещ производител на врати в Европа. От основаването й през 1935 г. са произведени и доставени по света над 20 милиона врати. Повече от 6 000 служители в 36 специализирани завода в Европа, Северна Америка и Азия разработват и произвеждат врати, каси и задвижвания за приложение в частни и търговски имоти. Седалището на представената по целия свят група Hörmann е в малкия град Щайнхаген в германската провинция Вестфалия. 

24
продукти

Младост

„МЛАДОСТ“ е един от най-големите и най-значителни производители на строителен материал в региона, известно име на пазара, синоним за качествени керемиди и блокове за зидане и междуетажни конструкции, които със своето качество са намерили път до доволните потребители на цялата територия на Сърбия и Косово, както и на пазарите на Македония, България, Румъния, Албания, Черна гора.

27
продукти

Баумит България

Баумит България ЕООД за кратко време се утвърди като водеща на пазара на топлоизолационни системи в България. Голям брой съвременни сгради са “опаковани” с материали „Баумит”., Baumit предлага всичко за фасадата - топлоизолационни системи, мазилки, бои. Топлоизолационните системи “Баумит” са икономически изгодни, трайни във времето и намаляват разходите за отопление до 50%.

0
продукти
47
продукти
146
продукти

ELSO GmbH

Дивизия от групата на Scheider Electric, произвеждаща ключове, контакти, слаботокови розетки, компоненти за сградна автоматизация и др. Продуктите от серията ELSO се произвеждат преобладаващо в Германия и са насочени към немския пазар, където качеството е основен фактор.

187
продукти

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric е един от водещите производители в електричеството и електронните продукти. Компанията работи в повече от 120 страни в областта на аеронавтиката, полупроводниците, енергийните и електрически системи, комуникациите и информационните технологии, електронните компоненти, индустриалната и сградната автоматизация.

93
продукти

Multipor

Новите изолационни плочи се произвеждат от напълно естествени суровини - цимент, пясък, вар и вода по безотпадна технология щадяща околната среда.

В Европа MULTIPOR се използва вече 18 години като с иновативния материал досега са изолирани над 9 милиона кв.м. площ. България е втората страна в света, в която се произвежда иновативният материал.

Новите топлоизолационни плочи MULTIPOR са устойчиви на натиск, паропропускливи, негорими и несъдържащи фибри.

0
продукти

Onduline

ОНДУЛИН ГРУП създава, произвежда и предлага на пазара леки покривни материали, подпокривни фолиа, хидроизолационни мембрани, звукоизолационни материали, както и прозрачни и слетлопропускащи материали. ОНДУЛИН ГРУП е на първо място в света по производство и продажба на битумизирани, вълнообразни, покривни листове. В това направление, също така, е и на първо място от европейските производители, с 75 % пазарен дял. ОНДУЛИН ГРУП е на първо място сред френските производители на прозрачни покривни панели.

0
продукти

VivaLux

VIVA е изцяло българска компания, създадена през 1997 г., с основна дейност продажба на осветление и консултации. Дейността си фирмата започва с малък магазин за осветление в гр. Сливен. Основни клиенти са крайни потребители, строителни и електро-инсталаторски компании. Фирмата предлага широка гама продукти за осветление от над 600 артикула в различни продуктови групи, които намират приложение в дома, офиса, градината, производствените предприятия и търговските обекти.

82
продукти

Сименс

Водещ производител на нисковолтова комутационна апаратура, инсталационна техника, честотно регулируеми задвижвания, средства за автоматизация на производствени процеси и др.

213
продукти

Schneider Electric

Schneider Electric ръководи дигиталната трансформация на управлението на енергията и автоматизацията на домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и промишленост.
С глобално присъствие в над 100 държави, Schneider е неоспорим лидер в управлението на захранването - средно напрежение, ниско напрежение и качествено електрозахранване и в системите за автоматизация. Осигуряваме интегрирани решения за ефективност, комбиниращи енергия, автоматизация и софтуер.

0
продукти

Кам-04

Създадена през 2004 г. от малък, но компетентен и мотивиран екип, днес КАМ-04 е не само един от водещите вносители и търговци на крепежни елементи и фиксиращи системи в България, но и разполага със собствена търговска марка "kamfix". Доставяме широка гама изделия по DIN, ISO и БДС стандарт: винтове, болтове, гайки, шпилки, дюбели, анкери, шайби, поп-нитове, свредла, инструменти, планки и др.

163
продукти

Pawbol

Pawbol Sp. z o. o. е признат производител на електрическо оборудване в Полша и Европа, който стартира дейността си през 1989 г. Оттогава компанията се утвърди като надежден и надежден бизнес партньор.

Дългогодишният опит и гъвкавост в работата са станали гаранция за най-високо качество на продуктите и удовлетвореност на клиентите.

32
продукти

Kopos-Kolin

Производител на електроинсталационни материали като тръби, разклонителни кутии, конзоли, крепежни материали, PVC канали и др. Фирмата е ситуирана в чешкото градче Колин, където извършва и производството си. Продуктите на Kopos се продават в над 20 страни по целия свят.

279
продукти

РАПИД

Фирма РАПИД ЕООД е Представител за България на няколко европейски фирми, специализирани в областта на: специални стомани и сплави, добавъчни материали за заваряване, наваряване и спояване, специализирано огъване на тръби и полутръби.

256
продукти

Оргахим

Оргахим АД – Русе е една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.

8
продукти

SMG ELECTRIC 13

„Ес Ем Джи Електрик 13“ ЕООД е една от водещите компании в България в сферата на довършителните работи за дома, офиса и производството. Богатият опит на фирмата, както и доказаният професионализъм на нашите служители прави фирмата надежден партньор в намирането и реализирането на комплексни  решения.

 

48
продукти

FISKARS

През двадесет и първи век, Fiskars се фокусира върху потребителски продукти и се развива чрез придобивания. Fiskars обслужва потребители и клиенти по целия свят с глобално признати марки като Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford и Wedgwood.

61
продукти
0
продукти

BASF

Приблизително 122 000 служители на BASF Group работят за успеха на нашите клиенти в почти всички браншове и страни по целия свят. Нашият портфейл е организиран в шест сегмента: Химикали, Материали, Индустриални решения, Повърхностни технологии, Изхранване и грижа и Решения за земеделието. През 2018 г. BASF генерира продажби в размер на приблизително 63 милиарда евро. 

0
продукти
0
продукти
15
продукти
439
продукти
0
продукти

BLS

BLS е италиански производител на най-високо качество респираторна защита, предлагащ голям асортимент.

0
продукти
11
продукти

Climax

Европейски лидер в производството на ЛПС включващи респираторна, височинна, лицева и защита на главата с Испански произход.

0
продукти
1
продукти
37
продукти
0
продукти
0
продукти
22
продукти
0
продукти
0
продукти
88
продукти
8
продукти
9
продукти
4
продукти
1
продукти

MSA

47
продукти
5
продукти
0
продукти
38
продукти
7
продукти
32
продукти
0
продукти

CXS

0
продукти
0
продукти
6
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти

3M

4
продукти
3
продукти
0
продукти

Semmelrock

Позиционирана във Виена Semmelrock International GmbH е водещата компания в групата Semmelrock, която отговаря за производството  на дъщерните компании в Централна и Източна Европа

0
продукти